Gruppmeditation

”Varje dag är en dag i ditt eget liv.
Det är en dag att använda till det som ger dig en skjuts framåt i din egen utveckling att släppa vad som hindrat dig genom ditt liv. När du tänker på vad orolig du tidigare varit och hur mycket du oroat dig och känt skam och skuld för allt möjligt kan du nu istället lägga tiden på andra saker. Fyll dina dagar med glädje och dina innersta drömmar kommer lättare att besannas.

En kväll i högsta ljusets tjänst som denna kväll innebär är en kväll för dig att ta emot allt du kan av glädje och inspiration för att våga gå flera steg längs den här vägen. Allt som allt har du inget att förlora och möjligheten att växa inifrån och ut stärker dig på alla sätt, inte minst i den stabilitet du behöver för att vara stadig i en tid av intensiva förändringar på alla håll och kanter. Du vet vad det här innebär och du vet hur viktigt det är att omge sig med vännerna längs vägen och kunna finna likasinnade som tänker och vill som du.

Varmt välkommen in i ett gäng som vägleds inifrån sina hjärtan och som har en visdom att förmedla och gör allt de kan för att sprida det goda längs sin väg.”
(Metatron)

Öppna meditationskvällar 2018

Låt dig ledas av ditt hjärta. Kraften vill komma fram på ett tydligare och mer begåvat sätt för att du ska få möjlighet att vara klartänkt och hitta en skönt flöde som visar dig vägen.

Dessa kvällar handlar om att växa i det inre och få delarna på plats i vårt uppvaknande. Ditt autentiska du är din själs klarhet. När du får möjlighet att känna igen den energin och bejakar den får den ett tydligare fäste i dig.

Här möter du likasinnade som vandrat en bra bit på sin väg och vet vad det innebär att utvecklas i det inre och se ur nya perspektiv. Det finns möjlighet att ställa frågor och ta emot vibrationerna av den nya tidens ljus. Svar och vibrationer förmedlas från högre ort.

Meditationen vi gör är guidad och är en kunskapsöverföring. Informationen förmedlas från det Högsta Ljuset och har med sig läkning, fördjupning och upplysning. Det betyder att du får möjlighet att vidga din horisont och se från högre perspektiv. Och inte minst hitta din inre kraft. 

————————————————

20 mars An Evening in Grace – Vårdagjämningen 

Välkommen till en unik kväll för ditt inre växande! 
Kvällens tema är Kraft – Flöde – Tillit

”Om alla som vill bestämmer sig för att vara en del av en helhet och i sitt inre känna in vad som krävs för dem för att gå vidare på sin egen väg mot vad de vill behöver ingen bekymra sig. När vi förmedlar i det hösta ljusets tjänst innebär det att allt passar ihop med vad som behövs för att helheten ska vara finare än vad den är nu.

Alltför många tror fortfarande att egot är ett måste. Det betyder att saker såsom t ex pengar är allenarådande i sammanhang där det inte behövs, eftersom drivkraften egentligen är en annan. Den energin och den vibrationen som egot handlar om sitter som en kloss i många och manar på dem att göra allt de kan som leder dem mot vad de tror är framgång. Det är bara det att den sortens framgång ofta leder till svårmod och en inre kamp om att lyckas.

När du vet att du kan drivas av glädje och ge allt i glädje istället för i kamp får du en annan ton både mot din omgivning och gentemot dig själv. Detta går. Du kanske inte tror det, men när du vet att du älskar det du gör, kommer du automatiskt att finna de nya vägarna som leder dig framåt mot någonting du kanske inte ens lyckats att drömma fram. Det är lyckan vi menar. Du är lycklig när du får vara som du är och göra något som känns rätt för dig och sant i ditt inre. Oavsett vad du kallar det hjälper det dig. 

Den här kvällen är sammansatt för att ge dig allt som är möjligt utifrån vad du kan bejaka när det gäller kärlek, själslig balans och harmoni och inte minst vad din kropp vill ta emot för att lättare förstå hur den kan vara i den nya vibration det innebär att visa sin äkthet och inre frid.”
(Metatron)

Den 20 mars har vi en meditationskväll som leder oss djupare in i ett flöde av tillit, kraft och kunskap. Din kropp, din själ, jorden och universum ska alla vara i samklang. Du är den var igenom det sker och du stärks i att hålla en hög och fin vibration och våga känna tillit till det flöde av möjligheter som själen har och vill förmedla till dig.

Under kvällen tar vi in höga vibrationer både som grupp och individuellt. Det är ett starkt steg i din inre process, eftersom det hjälper dig att släppa det som nu hindrar för att du ska få gå vidare, lättare och med glädje som utgångspunkt.

Den djupare förståelsen av vad kraft innehåller förmedlas tillsammans med hur vi är ett med allt. Den läggs på plats i dig så att du lätt kan nå den.

Det är nya synsätt, nya möjligheter och i en vibration som erkänner glädjen som en bas, kärlek som ett flöde och kraft som en naturlig sak att uppskatta istället för att hålla undanskymd.

Ta gärna med en eller flera kristaller du vill ladda upp under kvällen och som kan hjälpa dig att hålla vibrationen stadig och klar. 

Plats: Hälsans hus, Fjällgatan 23 B, Stockholm
Datum: 20 mars 2018       
Tid: 18:30-21:30                        
Pris: 350:- inkl. fika
Anmälan och betalningsinfo: mail@mariemauritzson.se       0708763937

Varmt välkommen!

Bee, Marie & Ralph

Marie Mauritzson, www.mariemauritzson.se  ,  mail@mariemauritzson.se
Ralph Jenkins, www.circleoflighthealing.com www.verusanimus.com ,  ralph@verusanimus.com
Bee Thufvesson, www.hjartskap.se  ,  www.lifeguide.se  ,  bee@hjartskap.se 


22 april kl 18-20:30 på Karlbergsvägen 54, Stockholm

”Gud skapade världen som en plats för skapande varelser, sägs det.
Hur mycket skapar du på en dag? Har du tänkt på det?

Egentligen går det ut på att du ska finna ditt eget sätt att vibrera som en skapande själ och se att varje val du gör är en viktig del i att ta hand om din personliga del av skapande som pågår genom dig som människa.

En gåva till dig är att du fått händer och fötter så att du kan skapa. Du har dessutom fått ett seende och en aptit på livet som är tänkt att hjälpa dig längs vägen. Det var aldrig tänkt att du skulle ägna dig åt svårmod och sorg eller kämpande. Det lades dit efteråt som en av de saker människan bestämde sig för att rikta in sig mot. Egentligen ger den sidan lidande mer än glädje, och när du får stimulera glädje blir du lyckligare. När du får skapa det som är vackert och begåvat blir du glad och mjuk mot både dig själv och din omgivning.

Kom in i gänget som under kvällen stärker upp skapandekraften och vågar gå mer utifrån glädje och harmoni än utifrån vad du tror att du måste för att livet ska vilja dig väl. Välj om din inställning så att du mår bra där du är och du lyfter lättare till en ny vibration.

Gå i frid.”
(Metatron)

Kvällens tema är ‘Var här och nu och lev livet utifrån själ och hjärta’.
När du vet att här och nu och vad som visar sig i stunden hjälper dig mer än att trycka på med all din energi kommer flödet i din tillvaro att vara betydligt mjukare och mer riktat till att finna en fri känsla i ditt inre. Det handlar om att göra rätt istället för att göra allt. ”Lätt är rätt” kan man säga.

Plats: Karlbergsvägen 54, Stockholm
Tid: 18:00-21:00
Kvällen kostar 300:- och betalas in till bg 5387-8229 i förväg eller till swish 123 23 60 337 i god tid före den 22 april. Max 25 personer.
Anmälan sker till bee@hjartskap.se

————————————-
Lyssna på tidigare meditationer:

För dig som vill lyssna på vår meditation från 24/2 finns den på www.tobeiam.com/sound-soundcloud/guidad-meditation-med-metatron

Meditationen från den 3/5 finns på www.tobeiam.com/sound-soundcloud/meditation-med-hjärtskap-3-maj-2016

 

 
Skapad av WebbMalin