Gruppmeditation


Öppna meditationskvällar 2018

Låt dig ledas av ditt hjärta. Kraften vill komma fram på ett tydligare och mer begåvat sätt för att du ska få möjlighet att vara klartänkt och hitta en skönt flöde som visar dig vägen. Dessa kvällar handlar om att växa i det inre och få delarna på plats i vårt uppvaknande. Ditt autentiska du är din själs klarhet. När du får möjlighet att känna igen den energin och bejakar den får den ett tydligare fäste i dig. Här möter du likasinnade som vandrat en bra bit på sin väg och vet vad det innebär att utvecklas i det inre och se ur nya perspektiv. Det finns möjlighet att ställa frågor och ta emot vibrationerna av den nya tidens ljus. Svar och vibrationer förmedlas från högre ort.


Kvällsworkshop 31 maj 2018:

Vi tar ett nytt steg in i det allra innersta – In i ditt gudomliga väsen.

Vi har successivt vägletts att öppna våra hjärtan för att hitta det allra innersta rummet, dvs in i vårt gudomliga väsen där allt är en helhet. Det sker i var och en av oss för att det ska kunna ske för mänskligheten. Vi är vår egen helhet och samtidigt en del av allt som är.

Under april och maj har Bee Thufvesson rest i Bosnien och Marie Mauritzson i England (med Jonette Crowley).

Vi bjuder in till en kväll där vi vägleder dig och ger dig möjlighet att bygga upp din vibration ytterligare.

Vi kommer att berätta om våra resor och dela med oss av det vi mött där i form av meditationer, energihöjningar och initieringar. Vi utgår från det som är i stunden och formar innehållet specifikt efter de som deltar och vad var och en behöver och har möjlighet att ta emot.

Under kvällen sker 2 aktiveringar. Kunskapsöverföringarna kommer från det högsta ljuset, vilka kanaliseras och ger oss en ökad förståelse för vad som pågår i processen för att fördjupningen ska få ta plats. Dessa överföringar förändrar på djupet. Under kvällen genomströmmas vi alla av en helande vibration som ger plats för nya energier och låter de gamla flytta ut.

Tid: 31/5 kl. 18.30-21.30
Plats: Hälsa utan gränser. Idungatan 14, T-bana Odenplan
Pris: 350 kr inkl. fika
Anmälan: Marie Mauritzson mail@mariemauritzson.se 0708-763937
Bee Thufvesson  bee@hjartskap.se 070-3862222. Beloppet betalas till bg 5387-8229 eller swish 123 23 60 337 i god tid före den 31 maj.

Varmt välkomna
Bee & Marie


————————————
Lyssna på tidigare meditationer:

För dig som vill lyssna på vår meditation från 24/2 finns den på www.tobeiam.com/sound-soundcloud/guidad-meditation-med-metatron

Meditationen från den 3/5 finns på www.tobeiam.com/sound-soundcloud/meditation-med-hjärtskap-3-maj-2016

 

 
Skapad av WebbMalin