Gruppmeditation

Nästa Öppna meditation är den 9 november

Tid: Den 9 nov kl 18:30-20:30
Plats: Hälsa utan gränser, Idungatan 14, Stockholm.
Pris: 300:- (10% rabatt för ordinarie ljusgruppsmedlemmar). 
Anmälan sker i till bee@hjartskap.se
Betalning sker via inbetalning på bg 5387-8229 eller till swish 123 23 60 337

Varmt välkommen till en helande kväll. Den 9 nov är en av de kvällar då jag vägletts att samla ihop en grupp som har möjlighet att göra ett tydligt lyft för helheten. Vi behöver vara minst 20 personer. Känner du dig kallad att bidra och samtidigt själv växa och ta emot energierna som gör dig mjukare och mer medveten om vem du är och vad du har för möjligheter i den här tiden?

Vi växer i vågor. Vi samlas och ger varandra de insikter och kunskaper vi behöver och inte minst ger varandra de koder och de öppnanden som behövs för att allt ska kunna ske mjukare och finare för samtliga på jorden.

När du är stilla och ta emot växer din ande starkt och du får en ny känsla i ditt inre av att veta och förnimma tydligt hur du kan vara i kontakt med allt det som kallas Universums helande kraft. Den energin färdas genom dig varje dag och vill hjälpa dig på vägen. Det är själen som väljer nu och det är i det arbetet du kan hitta allt från de nya gåvorna till vad du egentligen vill med dig själv. Din hjärtvibration stärks betydligt under kvällen och efter hand förstår du vad som skett då dessa koder du tagit emot ger dig en skjuts framåt.

Vad vill du ska ske för dig?  Vad vill du utveckla?  Vad vill du förstå mer om?  Vad vill du vandra på för väg?

Det är du som är inspiratören och helaren. Det är du som vet. Det är du som är i ständig förbindelse med din inre kraft som vägleder dig vidare och ger dig en indikation på var du kan bidra och på vilket sätt. Ta in energin du behöver för dina kommande steg och ställ de frågor du behöver ställa och ta emot vägledningen och vibrationerna du behöver för din utveckling.

Varmt välkommen!
Bee 

 

Lyssna på tidigare meditationer:

För dig som vill lyssna på vår meditation från 24/2 finns den på www.tobeiam.com/sound-soundcloud/guidad-meditation-med-metatron

Meditationen från den 3/5 finns på www.tobeiam.com/sound-soundcloud/meditation-med-hjärtskap-3-maj-2016

 

 
Skapad av WebbMalin