Om oss

IMG_0057

Bee Thufvesson     Foto: Znapshot

Hjärtat ledde Bee in på vägen som samtalsterapeut i psykosyntes, coach, vägledare och healer. Sedan 2003 arbetar hon med individer som vill växa och utvecklas både individuellt och i grupp.  När själen vill växa, vill den rensa ut det gamla och ge plats för ny energi, nya vägar och möjligheter. Med hjärtat i fokus som den sanna plats som vet vägen för var och en av oss, lotsar Bee de individer hon tar emot. Hon arbetar tydligt från det andliga perspektivet likväl som det praktiska vardagliga. Ingenting är konstigt eller främmande i processen.

Genom ett möte med Bee får du möjlighet att förstå dig själv på nya sätt och vem du är. Jag hjälper dig att hitta din ursprungliga energi och den du verkligen är oavsett vilken miljö eller i vilket sammanhang du rör dig i. Det ska vara sant och äkta för dig.

Bee upplevde på sin väg en stor transformation som gjorde henne öppen för betydligt vidare perspektiv och förändrade henne på djupet. Det gav Bee fördjupade kunskaper om vår andlighet och vad vi kan läka utifrån det perspektivet. Hon öppnade sig för andra sätt att arbeta, vilket ledde Bee vidare in på vägen som healer och vägledare. Hon har en gåva att se bakomliggande orsaker till det som stör i livet och lösa upp vad som kan hindra så att var och en lättare hittar sin egen väg. Att lära känna sig själv på djupet gör att man utvecklas till att bli friare och tydligare i livet. Livet blir mjukare och mindre kämpigt då.

Hon har också grupper i andlig utveckling där hon i guidade meditationer förmedlar visdom från det högsta ljuset och arbetar energimässigt med att få ny energi på plats som utvecklar vårt medvetande till nya nivåer.

Med hjärtat som utgångspunkt visar Bee individer och grupper vägen. Du kan läsa mer om henne på också på www.lifeguide.se 

Bee tar emot på Stockholms Healingcenter, Karlbergsvägen 54, Stockholm måndag-onsdag.

Bee@hjartskap.se
Bee 070 – 386 2222

 

IMG_0100
Caroline Cernesl        Foto: Znapshot

Caroline arbetar som IT-konsult och funderar på vad det är som gör att en del projekt jobbar i flöde och andra har motgånger i processen. Mycket litteratur inom personlig utveckling har bearbetats och även kurser inom meditation och healing. Hon fann att allt hänger ihop eftersom det är samma energi som genomsyrar hela universum. Kvantfysiken och den andliga världen beskriver samma sak men på olika sätt.

När man lyckas rikta denna energi kan man skapa precis det man önskar skapa. Finessen är att göra det från ett tillstånd som är högre än det tillstånd man är i.

Som Einstein sa:

”We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”

”Problem kan inte lösas med samma tankesätt som skapade dem.”

Med andra ord, det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka.

Hur kan vi komma till detta stadium så vi lättare kan skapa det vi önskar?

Ett sätt att nå detta tillstånd av högre medvetande är genom meditation och yoga. Vid meditation och yoga höjer vi vårt medvetande och kan se det som sker ur flera perspektiv, och se det i ett större sammanhang.

Rent fysiologiskt så balanseras vänster hjärna med höger hjärna och vi får fler kopplingar mellan dom. Det är då vi ökar vårt medvetande. Det blir analys och struktur i kombination med kreativitet och intuition på en högre nivå som i sin tur skapar ett tillstånd som gör det lättare att lyckas med sina projekt.

Caroline@hjartskap.se
Caroline 070 – 649 5151

 

 
Skapad av WebbMalin