Om oss

IMG_0057

Bee Thufvesson     Foto: Znapshot

Hjärtat ledde Bee in på vägen som samtalsterapeut i psykosyntes, coach, vägledare och healer. Sedan 2003 arbetar hon med individer som vill växa och utvecklas både individuellt och i grupp.  När själen vill växa, vill den rensa ut det gamla och ge plats för ny energi, nya vägar och möjligheter. Med hjärtat i fokus som den sanna plats som vet vägen för var och en av oss, lotsar Bee de individer hon tar emot. Hon arbetar tydligt från det andliga perspektivet likväl som det praktiska vardagliga. Ingenting är konstigt eller främmande i processen.

Genom ett möte med Bee får du möjlighet att förstå dig själv på nya sätt och vem du är. Jag hjälper dig att hitta din ursprungliga energi och den du verkligen är oavsett vilken miljö eller i vilket sammanhang du rör dig i. Det ska vara sant och äkta för dig.

Bee upplevde på sin väg en stor transformation som gjorde henne öppen för betydligt vidare perspektiv och förändrade henne på djupet. Det gav Bee fördjupade kunskaper om vår andlighet och vad vi kan läka utifrån det perspektivet. Hon öppnade sig för andra sätt att arbeta, vilket ledde Bee vidare in på vägen som healer och vägledare. Hon har en gåva att se bakomliggande orsaker till det som stör i livet och lösa upp vad som kan hindra så att var och en lättare hittar sin egen väg. Att lära känna sig själv på djupet gör att man utvecklas till att bli friare och tydligare i livet. Livet blir mjukare och mindre kämpigt då.

Hon har också grupper i andlig utveckling där hon i guidade meditationer förmedlar visdom från det högsta ljuset och arbetar energimässigt med att få ny energi på plats som utvecklar vårt medvetande till nya nivåer.

Med hjärtat som utgångspunkt visar Bee individer och grupper vägen. Du kan läsa mer om henne på också på www.lifeguide.se 

Bee tar emot på Stockholms Healingcenter, Karlbergsvägen 54, Stockholm måndag-onsdag.

Bee@hjartskap.se
Bee 070 – 386 2222

 

 

 
Skapad av WebbMalin