Referenser

”Bee har hjälpt mig att stärka tilliten till min egen intuition. Jag har återvunnit min intuition som vägleder mig i att göra bra val för mig. Tack älskade Bee!”
Anja 

”Samtal med Bee är livande för hon är alltid positiv och konstruktiv. Hon fångar mina behov intuitivt både i det jag säger och mellan raderna. Och förmedlar tillbaka sina intryck i kraftfulla helhetsbilder.”
Curt 

”När jag träffade Bee för första gången levde jag med ångest och oro inför det mesta. Ångesten fanns alltid där och ville inte släppa taget för ingenting kändes rätt. Med värme och ett lugn har hon guidat mig in på rätt väg och lärt mig hur jag ska tänka för att ångesten inte ska få ta överhanden. Det har alltid känts otroligt tryggt och inför Bee var det inga tankar som var konstiga och tack vare den känslan av trygghet kunde jag berätta allt och därför mår jag idag otroligt mycket bättre. Jag har lärt mig att hantera oron och ångesten och allt som kom med den, men för det mesta så finns den inte alls! Tack vare underbart varma och duktiga Bee, hon är min ängel :-)” 
Cecilia 

”Bee är en härlig person som hjälpt mig mycket att komma tillrätta med, eller rättare sagt närmare mig själv och den jag är. Hon är professionell, vänlig, in- och medkännande och har samtidigt en stor portion humor, vilket är befriande då man tillsammans arbetar med de stora livsfrågorna. Du som vill och behöver komma till Bee, kommer att bli väl, varmt och varsamt omhändertagen.” 
Ylva 

”Bee har en fin förmåga att vara enkel men ändå väldigt tydlig i sitt sätt att kommunicera. Under gruppmeditationer, men även under våra enskilda samtal har jag reflekterat över hur fint hon använder orden och hur inspirerande det blir att ta emot hennes budskap. Jag kan med varm hand rekommendera henne som en mycket fin andlig vägledare.” 
Christina 

”Att varje tisdag få gå till en grupp fantastiska människor som fyller på varandra med goda råd, tips och energier är en lyx som alla borde unna sig för att få ett skönare liv. Samtidigt som du själv utvecklas är du med och bidrar till andras växande. Jag kallar det för Ljusgruppen därför att vi hjälper varandra att lyfta fram sanningen inom oss med ljus och kärlek. Vi visar varandra på nya dörrar som vi inte alltid kan se själva och Bee ledsagar oss skickligt framåt med ödmjukhet och stor visdom.” 
Karin 

”Det allra viktigaste och mest värdefulla Bee lärt mig, är vad det innebär att vara i mitt hjärta. Och konkret hur jag gör för att vara det. Det jag får från Bee är direkta råd och nya sätt att se på saker, det kan handla om en fråga jag har eller om något jag aldrig ens tänkt på. Kontakten med Bee har förändrat mitt liv för alltid.” 
Stina

 
Skapad av WebbMalin