Resor

  
Vi reser till pyramiderna i Bosnien v 21
(mer detaljerad info kommer inom kort)
I maj reser vi till Visoko i Bosnien och Kroatien igen. Det var riktigt lyckat sist och vi upplevde fantastiska dagar, inte minst hur överraskande vacker det är i Bosnien. Vi utforskade Ravne tunnlarna och satt i de starka energierna där, vi var uppe på både Solpyramiden och Månpyramiden. Vi tillbringade en dag bland de fina sten-sfärerna och vid den vackra Tumulus. På varje plats mediterade vi för att ta emot maximalt med energi för framtiden. En kväll vägleddes vi att sitta i tunnlarna för att ta emot en ny våg av höga vibrationer som kommer från jordens inre. Hela resan var utformad efter ett flöde av energier som gav oss en helt ny vibration. I maj gör vi det igen.

Efter dagarna i Visoko åkte vi med buss till Kroatien och stannade i närheten av havet. Uppgiften nu var att integrera, dela med varandra, ta in naturen och meditera samt utforska hur vi energimässigt kan bidra. De koder vi tog emot i under resan får nu öppna sig lite i taget.

Hela resan sker i samklang med hur vår inre mognadsprocess ser ut. Den nya tidens flöden är intensivare än någonsin. Vi tar in, öppnar upp i det inre och integrerar allt eftersom. Vi tar emot kunskaperna vi behöver och delar med varandra allt det som behövs för att vi ska våga skina och stå stadiga i de vi är i själ och hjärta.

De meditationer som sker på platsen är kanaliserade. Jag ger också vägledning och förmedlar vad man kan se ur ett högre perspektiv. Vi tar emot vägledning i att utföra det man kallar energiarbete för att bidra för mänsklighetens fortsatta växande.

 

Sagt av deltagare från tidigare resor:

”Tack Bee, Karin och Ylva för en underbar Maltaresa, spännande, härlig och läkande. Bortom ord.”        Irene Ståhl

”För mej en perfekt kombination av meditationer, bad, yoga, kultur, historia och tillsammans med 3 fantastiska guider, och ett härligt gäng.”         Susan Peuschel  

The time in Malta was very special. Located in a place just for us it was like an reloaded ancient sisterhood. The whole week was very well organized and it was smooth, easy and relaxed. Enough time to get used to the new energies and even our self-cooking was excellent stress free. We visited beautiful places, ancient sides, met magic beings and were taught by amazing energies. The mailings we got in advance to prepare us and the changelings were beautiful and special. All in all I only can say thank you for an amazing time I am glad I came and met all these beautiful people.”       Bettina Hinderer

 

 
Skapad av WebbMalin