Resor

  

Under maj 2018 gjordes följande resa:
Tidigare har vi också varit fyra gånger på Malta och också till Bosnien. Resan i maj var den andra resan dit.

Pyramiderna i Bosnien 19-26 maj 2018

”Godhet, sorg och inre längtan har fört er till denna kraftplats.
När ni får vara i Bosnien och besöka de platser ni har valt att besöka kommer jordens inre att tala direkt till er som en känsla av frid och läkning. De flesta av er åker dit för att ta emot allt ni kan i den vägen. Gå långsamt framåt i din egen utveckling genom att sitta still och begrunda hur du upplever jordens fält i kontakt med dig. Var du än är blir du påmind om detta.

Bosniens böljande kullar, dess vattendrag och sjöar, de inre platserna som kallas grottor och tunnlar och liknande har alla något att ge er längs vägen. Reflektera enskilt och tillsammans.

När du i förväg sätter en intention om vad du vill att resan ska ge dig blir du påmind om den vibrationen i ditt hjärta. Den vibrationen växer och du kan ta emot precis det du själv väljer.

Även Kroatiens plats av hav och karghet har med sig en inre plats av renhet och djup, precis så som du själv är. Alla elementen finns inombords i dig. De står för din renhet, din förankring i jordens vibration och finner sin egen plats i dig efter hand. Var stilla så mycket du kan och upplev platserna.

Ge akt på vart du vill rikta din blick och på vad som kommer till dig. Både i förväg och då ni är där kan du förnimma vad du behöver veta och det kanske du vill dela med övriga individer. Låt dig bära dig själv genom en vecka av lugn och glädje i gemenskap, frid och kärlek.

Tillsammans skapar ni ett fält av ljuv musik som är i samklang efter ett par dagar. Du har din del i den helheten. Ge dig tid och uppmärksamhet till dig främst och delge från ditt hjärta. Ingen annan vet hur du har det. Bara du vet och du behöver ta ditt ansvar där att då och då stämma av med din omgivning och göra dig till en medveten del av gruppen.

När gruppen sammanfogats energimässigt reser ni som en stor nod av ljus och kraft och där ni är stilla sker en naturlig transformativ process. Tack för nu. Vi återkommer vid ett senare tillfälle.” (Metatron)

I maj reser vi till Visoko i Bosnien och Kroatien ännu en gång. Det var riktigt lyckat då vi var där i september och vi upplevde fantastiska dagar. Nu gör vi det igen.

Efter 4 dagar i Visoko, Bosnien åker vi med buss till Kroatien och bor vid havet. I Kroatien integrerar vi det vi tagit emot, delar med varandra, tar in naturen, mediterar samt utforskar hur vi energimässigt kan bidra. 

Hela resan sker i samklang med hur vår inre mognadsprocess ser ut i stunden. Den nya tidens flöden är intensivare än någonsin. Vi tar in och öppnar upp nya platser i det inre. Vi tar emot kunskaperna vi behöver och delar med varandra allt det som behövs för att vi ska våga skina och stå stadiga i de vi är i själ och hjärta. Själen vill blomma nu och lysa med full kraft.

De meditationer som sker på resp plats är kanaliserade. Jag ger vägledning och förmedlar vad vi får förstå ur ett högre perspektiv. 

Under nästan fyra dagar utforskar vi pyramiderna och tunnlarna i Bosnien. Vi har en guide som är vår ledsagare på de olika platserna och som ser till att vi kommer till rätt ställen. I Ravne-tunnlarna har man mätt jordenergin att vara ovanligt hög. En del individer åker dit och sitter en timme i taget i tunnlarna för att läka och stärka upp sig. En del vittnar om att de fått nya gåvor genom att sitta vid någon av de ”stenar” som finns i  tunnlarna. Vi besöker troligen tunnlarna flera gånger beroende på vad vi blir vägledda till då vi är där. 

Vi besöker pyramiderna i området.  Det finns möjlighet att bestiga solpyramidens topp och stå i det flödet av energi. Vi gör också en tur till den plats där stenkloten finns. 

Program
19 maj    Ankomst Sarajevo och transport till boendet i Visoko
20 maj   Ravne tunnlarna och Pyramid of Love, vandring till Pyramid of the Sun, meditation vid toppen av pyramiden. Lunch ingår.
Middag på kvällen med Swirling Dervishas (frivilligt till extra kostnad)
21 maj   Stone Sphere Park, private meditation in the tunnels in the evening. Lunch ingår.
22 maj   Bijambare Caves, frivillig middag i Sarajevo på kvällen.
23 maj   Pyramid of the Dragon, Lunch, Transport till Kroatien på eftermiddagen
24 maj   Lugn dag vid havet i Kroatien med gruppsamling utomhus vid lunch alt eftermiddag.
25 maj   Öppet program, avskedsmiddag på kvällen.
26 maj   Hemresa

Nya aktiveringar och medvetandehöjningar pågår intensivt under resans gång. Den inre processen får en rejäl skjuts. Vibrationerna gör det för oss. Vår uppgift är att ta emot och ge vidare.

Resan är med andra ord en inre utvecklingsprocess. Vi samlas i gruppen med jämna mellanrum för att i meditation bygga upp energin samt delge varandra var vi befinner oss och på så vis fördjupa vad som pågår i det inre. Det är ett ömsesidigt energiutbyte mellan deltagarna i gruppen.

Flyget bokar du på egen hand. Det går just nu att finna biljetter med Norwegian till bra pris. Vi försöker synka vår flygresa i mesta möjliga mån. Vi flyger till Sarajevo lördagen den 19 maj och returresan går från Split lördagen den 26 maj. Anmälan till bee@hjartskap.se alt bee@lifeguide.se

Resan kostar 16.800:- och är inklusive moms för privatpersoner (exklusive moms för företag), exklusive flygresa. Det ingår transfer till och från flygplatserna, transport mellan Bosnien och Kroatien med gemensam egen buss, boende i lägenhet i Bosnien och dubbelrum på hotell i Kroatien, resegaranti, guide i Bosnien, gruppförsäkring samt workshop. (Eventuell turistskatt ingår ej.)
Workshopen omfattar guidade meditationer på plats, vägledning, samordning och upplägg av resa med innehåll, planering av grupprocesser och energiarbete.
Max antal deltagare är 12. Vissa luncher ingår under dagarna i Bosnien. (Dricks till guider, chaufförer etc tillkommer. Vi lägger ihop så att det blir lättare.)

För att säkra din plats på resan behöver du skicka ett mail och betala in anmälningsavgiften på 3000:- till bg 5387-8229 redan nu, men dock senast den 30 januari 2018. Slutbetalning ska ske senast 30 dagar före avresedatum, dvs 18 april. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften säkrar din anmälan. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid en eventuell avbokning. 

Observera att du behöver en egen giltig reseförsäkring som gäller för tiden då vi är där. Gruppförsäkringen och resegarantin täcker inte det din personliga reseförsäkring täcker. Lifeguide Bee Thufvesson och Hjärtskap friskriver sig från ansvar för din personliga hälsa och för dina ägodelar. Också från händelser orsakade av annan part eller oförutsedda händelser orsakade av väder eller andra hastiga förändringar oavsett land och plats.

Hör av dig om du har frågor kring resan. Den här sortens resan kan man känna sig kallad till att delta i. Känn in om just du är kallad att vara med.
(Reservation för eventuella ändringar i programmet)

Varmt välkommen!

Bee

 

Sagt av deltagare från tidigare resor:

”Tack Bee, Karin och Ylva för en underbar Maltaresa, spännande, härlig och läkande. Bortom ord.”        Irene Ståhl

”För mej en perfekt kombination av meditationer, bad, yoga, kultur, historia och tillsammans med 3 fantastiska guider, och ett härligt gäng.”         Susan Peuschel  

The time in Malta was very special. Located in a place just for us it was like an reloaded ancient sisterhood. The whole week was very well organized and it was smooth, easy and relaxed. Enough time to get used to the new energies and even our self-cooking was excellent stress free. We visited beautiful places, ancient sides, met magic beings and were taught by amazing energies. The mailings we got in advance to prepare us and the changelings were beautiful and special. All in all I only can say thank you for an amazing time I am glad I came and met all these beautiful people.”       Bettina Hinderer

 

 
Skapad av WebbMalin