Resor

  
Vi reser till pyramiderna i Bosnien 19-26 maj 2018

I maj reser vi till Visoko i Bosnien och Kroatien . Det var riktigt lyckat då vi var där i september  och vi upplevde fantastiska dagar. Nu gör vi det igen.

Efter dagarna i Visoko, Bosnien åker vi med buss till Kroatien och bor vid havet. I Kroatien vägleddes vi att integrera det vi tagit emot, dela med varandra, ta in naturen, meditera samt utforska hur vi energimässigt kan bidra. 

Hela resan sker i samklang med hur vår inre mognadsprocess ser ut i stunden. Den nya tidens flöden är intensivare än någonsin. Vi tar in, öppnar upp i det inre och integrerar allt eftersom. Vi tar emot kunskaperna vi behöver och delar med varandra allt det som behövs för att vi ska våga skina och stå stadiga i de vi är i själ och hjärta. Själen vill blomma nu och lysa med full kraft.

De meditationer som sker på platsen är kanaliserade. Jag ger vägledning och förmedlar vad vi får förstå ur ett högre perspektiv. Vi tar även emot vägledning i att utföra det man kallar energiarbete, vilket är ett sätt att bidra för mänsklighetens fortsatta växande.

Under tre dagar utforskar vi pyramiderna och tunnlarna i Bosnien. I Ravne-tunnlarna har man mätt jordenergin att vara ovanligt hög. En del individer åker dit och sitter en timme i taget i tunnlarna för att läka och stärka upp sig. En del vittnar om att de fått nya gåvor genom att sitta vid någon av de ”stenar” som finns på en del platser i tunnlarna. Vi besöker troligen tunnlarna flera gånger beroende på vad vi blir vägledda till då vi är där. Senast fick vi ta emot en ny våg av energi som sändes upp genom oss. Det sker vanligtvis var tredje månad och vi hade turen att vara där vid ett sådant tillfälle.

Vi besöker pyramiderna i området.  Det finns möjlighet att bestiga solpyramidens topp och stå i det flödet av energi. Vi gör också en tur till den plats där sten-sfärerna finns. I början av 2018 publiceras ett mer utförligt program här.

Nya aktiveringar och medvetandehöjningar pågår intensivt sker under resans gång. Den inre mognaden får en rejäl skjuts. Vibrationerna gör det för oss. Vår uppgift är att ta emot och ge vidare.

Resan är med andra ord en inre utvecklingsprocess. Vi samlas i gruppen på daglig basis för att i meditation bygga upp energin för dagen samt delge varandra var vi befinner oss och på så vis fördjupa vad som pågår i det inre. Det är ett ömsesidigt energiutbyte mellan varandra i gruppen.

Flyget bokar du på egen hand. Det går just nu att finna biljetter med Norwegian till bra pris. Vi försöker synka vår flygresa i mesta möjliga mån. Vi flyger till Sarajevo lördagen den 19 maj och returresan går från Split lördagen den 26 maj. Anmälan till bee@hjartskap.se alt bee@lifeguide.se

Resan kostar 16.800:- och är inklusive moms för privatpersoner (exklusive moms för företag), exklusive flygresa. Det ingår transfer till och från flygplatserna, transport mellan Bosnien och Kroatien med gemensam egen buss, boende i lägenhet i Bosnien och dubbelrum på hotell i Kroatien, resegaranti, guide i Bosnien, gruppförsäkring samt workshop. (Eventuell turistskatt ingår ej.)
Workshopen omfattar guidade meditationer på plats, vägledning – individuellt och i grupp, samordning  och upplägg av resa med innehåll, planering av grupprocesser och energiarbete.
Max antal deltagare är 12. Vissa luncher ingår under dagarna i Bosnien. (Ingen dricks ingår)

För att säkra din plats på resan behöver du skicka ett mail och betala in anmälningsavgiften på 3000:- till bg 5387-8229 redan nu, men dock senast den 30 januari 2018. Slutbetalning sker 30 dagar före avresedatum, dvs 19 april. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften säkrar din anmälan. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid avbokning. Avbokning senare än 30 dagar före avresa ger ingen återbetalning.

Observera att du behöver en egen giltig reseförsäkring som gäller för tiden då vi är borta. Gruppförsäkringen och resegarantin täcker inte det en vanlig reseförsäkring täcker.

Hör av dig om du har frågor kring resan. Gruppen har redan börjat forma sig. Den här sortens resan kan man känna sig kallad till att delta i. Känn in om du är kallad att vara med.
(Reservation för eventuella ändringar i programmet)

Varmt välkommen!

Bee

 

Sagt av deltagare från tidigare resor:

”Tack Bee, Karin och Ylva för en underbar Maltaresa, spännande, härlig och läkande. Bortom ord.”        Irene Ståhl

”För mej en perfekt kombination av meditationer, bad, yoga, kultur, historia och tillsammans med 3 fantastiska guider, och ett härligt gäng.”         Susan Peuschel  

The time in Malta was very special. Located in a place just for us it was like an reloaded ancient sisterhood. The whole week was very well organized and it was smooth, easy and relaxed. Enough time to get used to the new energies and even our self-cooking was excellent stress free. We visited beautiful places, ancient sides, met magic beings and were taught by amazing energies. The mailings we got in advance to prepare us and the changelings were beautiful and special. All in all I only can say thank you for an amazing time I am glad I came and met all these beautiful people.”       Bettina Hinderer

 

 
Skapad av WebbMalin